Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Stivona

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Stivona afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Stivona of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-46087085 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Stivona

Uitvaartzorg Stivona is een deskundige, jonge uitvaartonderneming met aandacht voor u en uw wensen. Wij ontnemen de zorg van een uitvaart, zodat u en uw dierbare zich volledig kunnen richten op de rouwverwerking. Persoonlijk, omdat wij open staan voor alle behoeftes die u heeft. U bent niet een van de velen maar krijgt de aandacht en zorg die u ten deel valt. U wordt vanaf de bespreking tot ook na de uitvaart begeleid door één uitvaartverzorger, zodat u niet steeds nieuwe gezichten hoeft tegen te komen. Wij bieden u een helpende hand in het maken van uw eigen keuzes. Wij zijn duidelijk en transparant. Als u voor ons kiest, kiest u voor een eerlijke betaalbaarheid, goede voorlichting en een uitleg betreffende tarieven. Ruimte, aandacht, warmte en betekenisvol zijn: de kern van onze manier van werken. Het afscheid van de overledene moet onvergetelijk zijn. Uit eigen ervaring weten wij hoe waardevol een mooi afscheid is: het biedt troost en helpt bij het rouwproces. Wij stimuleren nabestaanden om zoveel als mogelijk zélf van betekenis te zijn op weg naar en tijdens de uitvaart. Wie tevreden terugkijkt op het afscheid van zijn of haar dierbare, zal hier moed en kracht uit putten.

Openingstijden Stivona T.van der Meerstraat 68 in Scharwoude

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Heavenly Palma die het meest in de buurt ligt van de aan de T.van der Meerstraat 68 is de Heavenly Palma aan de Aaltje Noordewierstraat 35.

Bedrijven in de buurt van Stivona T.van der Meerstraat 68 in Scharwoude

Meer uitvaart in Scharwoude

Onze bezoekers over Stivona in Scharwoude

  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    1 beoordeling