Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Jouw Droomkamer

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-48635882 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeerterrein bij Openbare Bibliotheek aan de Dijkgraaf Poschlaan. Bruggetje over linksaf, 100 meter lopen naar Volendammerpad 3. Atellier Nibbixwoud voor het pand.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Jouw Droomkamer

Jouw Droomkamer is een webshop in gerestyled baby-, kinderkamermeubilair en accessoires in brocante, retro en vintage stijl. Jouw Droomkamer maakt dromen waar! U kunt uw babykamer of kinderkamer inrichten met bijvoorbeeld: een wieg, een ledikant, een juniorbed en/of bedtextiel. Wij zijn een dealer van Jolein en Haton. Alle meubelen worden met zorg behandeld en voorbereid ter afwerking. Veelal gebruiken wij krijtverf, matte watergedragenverf en hoogglans verf. De meubelen worden handgeschilderd. Jouw Droomkamer is afhankelijk van het aanbod van meubelen uit grootmoederstijd. Het assortiment wisselt regelmatig en ieder meubelstuk is uniek. Voor elk interieur is er een passende keuze. Jouw Droomkamer is een webshop, waarbij u 24/7 producten kunt bestellen. Mocht u de meubels willen bekijken dan kan dat altijd met een afspraak.

Betaalmethoden

Openingstijden Jouw Droomkamer Volendammerpad 3 in Edam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Jetse, Timmerbedrijf en Aannemer die het meest in de buurt ligt van de aan de Volendammerpad 3 is de Jetse, Timmerbedrijf en Aannemer aan de Grote Molensteeg 4.

Bedrijven in de buurt van Jouw Droomkamer Volendammerpad 3 in Edam

Meer meubels in Edam

Onze bezoekers over Jouw Droomkamer in Edam