Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


HAL12

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van HAL12 afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van HAL12 of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-18552206 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Parkeren kan bij ons voor de deur! Zeker online hebben we eigenlijk nooit een probleem en is nog gratis ook. Net als het verzenden van artikelen!

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over HAL12

HAL12 Unieke woon-/designwinkel HAL12 gevestigd in het centrum van Rotterdam. Kwaliteit, trends en een persoonlijke touch. Met merken zoals Hay, Gispen, Pols Potten, Zuiver, Mae Engelgeer, Tierlantijn, Ztahl en diverse jonge designers. HAL12 zet hiermee een uniek concept neer in Rotterdam. De winkelruimte van bijna 200m2 bevat alles wat er bij wonen komt kijken, van woonmeubilair en accessoires tot wanddecoraties en kunst. HAL12 is een winkel die je inspiratie geeft. Met onze Pay-off “Ons huis is wie we zijn”, willen we duidelijk maken dat je leefomgeving heel belangrijk is en dat je die zelf kunt creëren”. En heb je hulp nodig, dan staan we graag voor je klaar. Klanten ontvangen bij besteding van boven de € 50,- altijd een persoonlijk cadeau.

Betaalmethoden

Openingstijden HAL12 Goudsesingel 77 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Gier Wonen die het meest in de buurt ligt van de aan de Goudsesingel 77 is de De Gier Wonen aan de Goudsesingel 79.

Bedrijven in de buurt van HAL12 Goudsesingel 77 in Rotterdam

Meer woonwinkel in Rotterdam

Onze bezoekers over HAL12 in Rotterdam