Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Clinic Redermal

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 070-3698212 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Redermal Medical Derma Clinic ligt aan de doorgaande weg richting winkelcentrum Damlaan en Leidsehage. Aan de achterkant van de kliniek kunt gebruikt maken van gratis parkeren (Verzetsheldenstraat)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Clinic Redermal

Redermal is een moderne kliniek voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie in Leidschendam en omstreken, waar een tal van huidtherapeutische behandelingen wordt aangeboden. De naam Redermal zegt het al: herstellende huid. Dat is ook het hoofddoel, waar wij als huidtherapeuten naar streven. Het doel van onze behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de huidaandoening. In de kliniek Redermal zijn twee ervaren huidtherapeuten werkzaam. De huidtherapeuten zijn HBO opgeleid en BIG geregistreerd. Ook zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De volgende behandeling wordt door ons aangeboden: acnebehandeling, camouflagebehandeling, peeling, microneedling, laserontharen, microdermabrasie, oedeemtherapie, elektrisch ontharen, pigmentbehandeling en coagulatie couperose. Neemt u gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Betaalmethoden

Openingstijden Clinic Redermal J.S. Bachlaan 97 in Leidschendam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Rayer Healthcare Leidschendam B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de J.S. Bachlaan 97 is de Rayer Healthcare Leidschendam B.V. aan de J.S. Bachlaan 31.

Bedrijven in de buurt van Clinic Redermal J.S. Bachlaan 97 in Leidschendam

Meer zorg in Leidschendam

Onze bezoekers over Clinic Redermal in Leidschendam