Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


MAS Technische Services

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van MAS Technische Services afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van MAS Technische Services of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-22847902 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over MAS Technische Services

MAS Technisch Service is een Elektrotechnische installatie bedrijf Na jaren bij diverse werkgevers werkzaam te zijn geweest in bijna alle disciplines op het gebied van elektrotechniek heb ik in juni- 2006 besloten om zelfstandig verder te gaan als MAS Technische Services Begonnen met een kleine vaste klantenkring en inmiddels uitgegroeid tot een groot aantal vaste opdrachtgevers. MAS Technische Services elektriciens staat altijd voor u klaar, dit service gericht en altijd op zoek naar de beste oplossing! onze elektriciens denken met u mee. Wij houden ons bezig met het aanleggen van elektrotechnische installeren , onderhouden, storing verhelpen, adviseren, ontwerpen, van · 24 uurs Storingsdienst 06-22847902 ook in weekend · Elektrische installaties · Storing verhelpen · Elektriciteit verbouwingen & uitbreiding van uw Elektriciteit installatie · Keuken installatie (Totaal installatie ) · Paneelbouw · Satellieten schotel , GSO & Cai Installatie Antennesystemen · Alarm installaties · Brandmelders installaties · Telefoon installaties van huis installatie tot bedrijf centrales. · Data netwerken, Computer Netwerk Cat 5e, Cat 6,Cat 6A · Camera bewakingen systemen, IPcamera's of analoog Camera's · Service - en onderhoud werkzaamheden · NEN3140 en NEN1010 Keuringen Onze elektriciens kunt voor u Licht en krachtinstallaties ten behoeve van utiliteitsprojecten, fabrieksinstallaties, renovaties, verlichtingsinstallaties zowel binnen als buiten, in het algemeen alle elektrische werkzaamheden zoals: bedrijfshallen, kantoren, supermarkten en winkel ketens U kunt bij M.A.S. Technische Services terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net. Heeft u dringend een elektricien nodig die uw problemen met elektriciteit oplost? Onze lijnen staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u open. Ook voor niet-dringende zaken staat de elektricien uit Rotterdam graag voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan uw elektriciteit of het aanleggen van nieuwe bedrading. Daar naast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een extra stopcontact, zolder of aanbouw. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft. Ook voor het aanleggen of ombouwen van een meterkast kan M.A.S. Technische Services u uitstekend van dienst zijn. Elektricien 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Hulp bij alle noodgevallen in en rondom uw huis !

Betaalmethoden

Openingstijden MAS Technische Services Burgemeester Van Haarenlaan 1181 in Schiedam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Electrotechnisch Installatie- bureau Maagdenberg B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Burgemeester Van Haarenlaan 1181 is de Electrotechnisch Installatie- bureau Maagdenberg B.V. aan de Colijnstraat 4.

Bedrijven in de buurt van MAS Technische Services Burgemeester Van Haarenlaan 1181 in Schiedam

Meer elektrotechnisch installateur in Schiedam

Onze bezoekers over MAS Technische Services in Schiedam