Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Ontruiming-huurhuis.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Ontruiming-huurhuis.nl afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Ontruiming-huurhuis.nl of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-27537127 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Ontruiming-huurhuis.nl

Wij zorgen er voor dat uw woning of huurhuis volgens de wensen van u en/of uw verhuurder word opgeleverd. Overname inboedel Voor het inkopen van uw gehele inboedel of het afvoeren van uw inboedel kunt u ook bij ons terecht. De inkoop of afvoer van uw inboedel gaat vaak in combinatie met het opleveren van uw huurhuis/bedrijvenpand. In dat geval wordt er een berekening gemaakt van de huisraad en dit afgetrokken met de kosten van de ontruiming/oplevering. Wij verzorgen ook alleen de inkoop of afvoer van uw inboedel. Kleine verhuizingen Voor kleine verhuizingen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Als er een verhuizing nodig is van een eengezinswoning of appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis, dan kunnen wij u daar bij helpen. We verhuizen in een straal van 30km verderop. Wanneer u het wenst dan helpen we u ook met het zorgvuldig in -en uitpakken van uw huisraad. Uiteraard doen we dit allemaal in overleg met u.

Betaalmethoden

Openingstijden Ontruiming-huurhuis.nl de Grift 11 in Bontebok

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Hoefsmederij H.M. Feenstra die het meest in de buurt ligt van de aan de de Grift 11 is de Hoefsmederij H.M. Feenstra aan de Ds Veenweg 92.

Bedrijven in de buurt van Ontruiming-huurhuis.nl de Grift 11 in Bontebok

Meer dienstverlening in Bontebok

Onze bezoekers over Ontruiming-huurhuis.nl in Bontebok