Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Het Koetshuis

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Het Koetshuis afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Het Koetshuis of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0172-424608 Mobiel: 06-28688112 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Er zijn 12 eigen parkeerplekken aanwezig

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Het Koetshuis

Het Koetshuis is een intieme vergaderlocatie in Hazerswoude-Dorp. Het Koetshuis beschikt over 2 zalen voor maximaal 12 mensen, 12 gratis parkeerplekken en is voorzien van alle moderne media, een volledige moderne keuken om eventueel samen te koken. Bent u op zoek naar een inspirerende plek voor vergaderen, trainen, faciliteren en teamcoaching? Dan bent u bij Het Koetshuis aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact op met Het Koetshuis in Hazerswoude-Dorp. Kijk bijvoorbeeld op de website www.vergadereninhetkoetshuis.nl of neem contact op via e-mail of telefoon met Het Koetshuis in Hazerswoude-Dorp.

Betaalmethoden

Openingstijden Het Koetshuis Voorweg 97 in Hazerswoude-Dorp

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Peters2 die het meest in de buurt ligt van de aan de Voorweg 97 is de Peters2 aan de Sniepweg 13.

Bedrijven in de buurt van Het Koetshuis Voorweg 97 in Hazerswoude-Dorp

Meer zaalverhuur in Hazerswoude-Dorp

Onze bezoekers over Het Koetshuis in Hazerswoude-Dorp