Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kashned-The Kashmir Box

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Kashned-The Kashmir Box afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kashned-The Kashmir Box of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-39501317 Klantenservice: 06-24080164 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Kashned-The Kashmir Box

Wij zijn gespecialiseerd in Kashmir handgemaakte tapijten (rugs), gordijnen en beddenspreien. Bij ons vind U zeldzame Kashmir Shawls en Plaids in diverse combinaties van wol en zijde. Ook verkopen wij dames, heren en kinderkleding in wol, hennep, zijde en katoen. Vergeet niet: wij zijn ook een Indiase kadowinkel en hebben veel leuke huisdecoratie artikelen. Verder vind U bij ons 2e hands strip-boeken, o.a. kunst, koken, kinderen en esoterische.

Betaalmethoden

Openingstijden Kashned-The Kashmir Box Spittaalstraat 106 in Zutphen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Lauran Wonen die het meest in de buurt ligt van de aan de Spittaalstraat 106 is de Lauran Wonen aan de Spittaalstraat 102.

Bedrijven in de buurt van Kashned-The Kashmir Box Spittaalstraat 106 in Zutphen

Meer detailhandel in Zutphen