Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Endé Advocatuur

(9)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-50638738 Telefoonnummer: 035-6315843 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Endé Advocatuur

- ECHTSCHEIDING - ALIMENTATIE - OMGANG - GEZAG - HUISELIJK GEWELD - ONDERTOEZICHTSTELLING - UITHUISPLAATSING Sommige gebeurtenissen kunnen grote invloed hebben op uw privéleven. Het is dan belangrijk om u bij te laten staan door een deskundige. Nuray Durdabak behandelt onder meer zaken op het gebied van het personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, gezagskwesties) het slachtofferrecht (huiselijk geweld, gewelds- en zedenzaken) en het jeugdrecht (ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen). De werkwijze van Nuray Durdabak kenmerkt zich door een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak te combineren met de benodigde expertise en doorzettingsvermogen. Mocht u vragen hebben over het personen- en familierecht, het slachtofferrecht, het jeugdrecht dan wel het recht in het algemeen, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Endé Advocatuur. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur dat iedere dinsdag van 17.00 uur tot 19.00 uur plaatsvindt op het kantooradres. U dient zich hiervoor vooraf telefonisch of per e-mail aan te melden. Endé Advocatuur is een laagdrempelig kantoor waar de belangen van u als cliënt voorop staan. Endé Advocatuur is er voor u!

Betaalmethoden

Openingstijden Endé Advocatuur Kloosterlaan 69 in Hilversum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van advocaatkantoor spaargaren die het meest in de buurt ligt van de aan de Kloosterlaan 69 is de advocaatkantoor spaargaren aan de Willibrorduslaan 85.

Bedrijven in de buurt van Endé Advocatuur Kloosterlaan 69 in Hilversum

Meer advocaat in Hilversum

Onze bezoekers over Endé Advocatuur in Hilversum

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.8
    (3 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    9.4
    (4 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    8.8
    (3 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.8
    (3 beoordelingen)
  • Totaal:
    9
    13 beoordelingen

Onze bezoekers over Endé Advocatuur in Hilversum

  • (10)

    Goed!

    14-08-2017