Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Barbell Butcher

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Barbell Butcher afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Barbell Butcher of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-18147582 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Barbell Butcher

Barbell Butcher te Prinsenbeek is een groothandel (webwinkel) in Gezonde levensmiddelen. Barbell Butcher levert 100% organisch rundvlees. Onze Beef Jerky bevat geen schadelijke E-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Het rundvlees is afkomstig van Brabantse runderen die in grote open stallen met vrije uitloop verblijven. (H)eerlijk duurzaam vlees van Hollandse bodem! Dankzij de unieke wijze waarop ons rundvlees wordt gerookt en gedroogd, ontstaat zeer mals vlees met een overheerlijke smaak. Smoked Beef zit boordevol eiwitten. Ideaal voor sporters en atleten of als gezond tussendoortje. Bent uw een liefhebber van biltong? Dan is Smoked Beef zeker iets voor u.

Betaalmethoden

Openingstijden Barbell Butcher Meidoorn 20 in Prinsenbeek

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van ULTINUS die het meest in de buurt ligt van de aan de Meidoorn 20 is de ULTINUS aan de Schoolstraat 13.

Bedrijven in de buurt van Barbell Butcher Meidoorn 20 in Prinsenbeek

Meer webshop en postorder in Prinsenbeek

Onze bezoekers over Barbell Butcher in Prinsenbeek