Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Pedicure Dorenda

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Pedicure Dorenda afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Pedicure Dorenda of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-15651037 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Pedicure Dorenda

Uw voeten dragen u overal naartoe en hebben het soms zwaar te verduren. Staand of lopend werk, intensief sporten en knellende schoenen kunnen tot allerlei voetproblemen leiden. Men krijgt last van overtollig eelt, ingroeiende nagels of likdoorns. De pedicure verricht geen medische ingrepen, maar verzorgt uw voeten en brengt ze weer in optimale conditie. Maar ook als deze voetproblemen nog niet aan de orde zijn is een bezoek aan de pedicure een weldaad voor uw voeten. Gun uw voeten de verzorging die zij verdienen. Kortom: verwen uw voeten en uzelf en maak een afspraak met Pedicure Dorenda in Rutten. Ik ontvang u graag in mijn praktijk of indien gewenst, kom ik voor een behandeling bij u thuis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pedicure Dorenda.

Openingstijden Pedicure Dorenda Meerweg 8-a in Rutten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van MooiiThuis medisch pedicure praktijk. die het meest in de buurt ligt van de aan de Meerweg 8 is de MooiiThuis medisch pedicure praktijk. aan de Galjoot 23.

Bedrijven in de buurt van Pedicure Dorenda Meerweg 8-a in Rutten

Meer pedicure in Rutten

Onze bezoekers over Pedicure Dorenda in Rutten