Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Trimsalon-Iris

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Trimsalon-Iris afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Trimsalon-Iris of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0499-848231 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Trimsalon-Iris

Trimsalon-Iris is een hondentrimsalon in Oirschot. Eigenaresse Iris is naast hondentrimster al meer dan 20 jaar werkzaam als dierenartsassistente. Trimsalon Iris staat voor aandacht, zorg en kwaliteit. Aandacht voor de hond en haar/zijn baasje. Zorg voor uw hond zodat de behandeling een aangename ervaring is, en kwaliteit zodat uw hond er weer perfect uitziet. Kortom, voor de juiste verzorging van de vacht en de gezondheid van uw huisdier bent u bij HondenTrimsalon-Iris aan het goede adres. Kijk voor meer informatie op de website www.trimsalon-iris.nl of neem contact op via e-mail of telefoon. Tot snel, groetjes Iris.

Betaalmethoden

Openingstijden Trimsalon-Iris Michiel de Ruyterlaan 10 in Oirschot

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Trimsalon-Iris die het meest in de buurt ligt van de aan de Michiel de Ruyterlaan 10 is de Trimsalon-Iris aan de Michiel de Ruyterlaan 10.

Bedrijven in de buurt van Trimsalon-Iris Michiel de Ruyterlaan 10 in Oirschot

Meer trimsalon in Oirschot

Onze bezoekers over Trimsalon-Iris in Oirschot