Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Swieb Kunststoffen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Swieb Kunststoffen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Swieb Kunststoffen of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-26781231 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

gratis

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Swieb Kunststoffen

Welkom op de website van Swieb Kunststoffen te Moordrecht. Wij leveren: Afvoer pvc en lijm, Afvoer pvc manchet, Druk pvc, Tyleen, Drainage, Beregening, Kunststof plaatmaterialen en EPDM. Onze producten zijn Komo en Kiwa gekeurd. Tevens voeren we een uitgebreid assortiment aan kunststof plaatmaterialen; Plexiglas/Acrylaat, Polycarbonaat/Lexan, HDPE, PVC, Hard schuim pvc, Forex, Kanaalplaten en Gerecyclede kunststof platen en kunt u ook voor diverse tuinartikelen bij ons terecht. •Al onze prijzen zijn stuksprijzen en ex BTW. •Na uw bestelling krijgt u per mail automatisch een orderbevestiging. •U kunt met Ideal betalen, of contant bij aflevering. •Voor grotere aantallen kunt u bij ons een op maat gemaakte offerte aanvragen, neem hiervoor contact op met willeke@swiebkunststoffen, bel naar 06-26781231 of vul ons contactformulier in. •Wij leveren binnen ca. 1 – 3 werkdagen en hebben een eigen afhaallokatie in Moordrecht. •Uiteraard is het mogelijk de bestelling bij u te bezorgen (orders vanaf 750 euro worden gratis bezorgd).

Betaalmethoden

Openingstijden Swieb Kunststoffen West Ringdijk 56 in Moordrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Summa Internationaal B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de West Ringdijk 56 is de Summa Internationaal B.V. aan de Vierde Tochtweg 19.

Bedrijven in de buurt van Swieb Kunststoffen West Ringdijk 56 in Moordrecht

Meer groothandel in Moordrecht

Onze bezoekers over Swieb Kunststoffen in Moordrecht