Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Centrum Osteon

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Centrum Osteon afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Centrum Osteon of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-52330246 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

U kunt gratis parkeren in een van de zijstraten en een uur gratis in de straat zelf met een blauwe kaart.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Centrum Osteon

Kampt u of uw kind al langere tijd met lichamelijke ongemakken en bieden andere therapieën niet het gewenste resultaat? Brengt u dan eens een bezoek aan de osteopaat! Centrum Osteon heet u van harte welkom. Centrum Osteon is een centrum voor osteopathie in Bussum, Utrecht en Pernis. Osteopathie biedt de oplossing voor een verscheidenheid aan lichamelijke klachten. Dit kunnen klachten zijn waar u sinds korte tijd last van heeft of waar u al langere tijd mee rondloopt. Ook uw baby en kind zijn gebaat bij osteopathie wanneer zij te kampen hebben met lichamelijke ongemakken. Een gedegen inzicht in de aard van de klacht is essentieel. Daarom speelt tijd en persoonlijke aandacht voor u of uw kind een belangrijke rol voor uw osteopaat van Centrum Osteon. Bekijkt u de website om te zien wat Centrum Osteon voor u kan betekenen in Utrecht, Amstelveen en Pernis. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

Betaalmethoden

Openingstijden Centrum Osteon Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van L.E.K.S. die het meest in de buurt ligt van de aan de Amsterdamsestraatweg 542 is de L.E.K.S. aan de Lindenlaan 75.

Bedrijven in de buurt van Centrum Osteon Amsterdamsestraatweg 542 in Utrecht

Meer osteopaat in Utrecht

Onze bezoekers over Centrum Osteon in Utrecht