Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bosch&deJong boekverkopers

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Bosch&deJong boekverkopers afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Bosch&deJong boekverkopers of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-28700281 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Bosch&deJong boekverkopers

Wees welkom op Katendrecht, in Rotterdam! Bij Bosch&deJong in de Fenix Food Factory vind je de mooiste boeken, voor jezelf of als cadeau. Kijk rustig rond en vergeet de tijd, en laat je verrassen door een onverwacht boek. Ben je ergens naar op zoek? Vind met ons persoonlijk advies in no-time wat je nodig hebt. We hebben voor elk wat wils: literatuur, verhalen, kinderboeken, kookboeken, reisboeken, poëzie, boeken over Rotterdam, Young Adult, fantasy en sciencefiction, spanning, graphic novels en ook veel in het Engels. We staan ook voor jullie klaar per telefoon, mail, signal, sms, whatsapp, facebook en instagram. We helpen met kiezen, we zoeken verrassingsboeken voor je uit, we delen zoveel mogelijk tips met jullie.

Betaalmethoden

Openingstijden Bosch&deJong boekverkopers Nico Koomanskade 1025 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting Exodus die het meest in de buurt ligt van de aan de Nico Koomanskade 1025 is de Stichting Exodus aan de Noordstraat 22.

Bedrijven in de buurt van Bosch&deJong boekverkopers Nico Koomanskade 1025 in Rotterdam

Meer boekhandel in Rotterdam

Onze bezoekers over Bosch&deJong boekverkopers in Rotterdam