Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dasonia

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Dasonia afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Dasonia of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-15593026 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij ons op ons eigen terrein!

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Dasonia

Dasonia in Capelle aan den Ijssel is een webshop gespecialiseerd in jurken. Onze prijzen zijn erg goedkoop! We hebben avondjurken, cocktailjurken, galajurken, casualjurken, zomerjurken. Ook hebben we must haves en accesoires! Wij richten ons voornamelijk op mensen die graag hun persoonlijkheid terug willen laten komen in hun kleren . Mode hoeft niet duur te zijn, goede kwaliteit kan ook betaalbaar blijven. Wij proberen onze klanten te inspireren en ze zich laten goed voelen in hun kleding. Om de collectie uniek te houden heeft Dasonia maar een beperkt aantal stuks van elk model. Eenmaal uitverkocht is ook echt uitverkocht. Bestel voor 17:30 en ontvang morgen! Daarnaast hebben wij een showroom waar je als klant ook van harte welkom bent, echter werken wij wel op afspraak!

Betaalmethoden

Openingstijden Dasonia Cypresbaan 10 in Capelle aan den Ijssel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Dasonia die het meest in de buurt ligt van de aan de Cypresbaan 10 is de Dasonia aan de Cypresbaan 10.

Bedrijven in de buurt van Dasonia Cypresbaan 10 in Capelle aan den Ijssel

Meer webshop en postorder in Capelle aan den Ijssel

Onze bezoekers over Dasonia in Capelle aan den Ijssel