Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


KR Bodywork

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van KR Bodywork afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van KR Bodywork of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 31-648172531 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over KR Bodywork

Sport- ontspannings- en zwangerschapsmassage in Spijkenisse Maaswijk. Naast massages bied ik ook manuele lymfedrainage en preventieve taping en bandage. Tegenwoordig ervaren veel mensen stress op de werkvloer of thuis. Dit leidt vaak tot klachten aan bijvoorbeeld nek, schouders en kan hoofdpijn veroorzaken. Met een massage kan hierbij een goed resultaat bereikt worden doordat de spieren meer ontspannen en beter doorbloed raken. Dus: heb je pijn of last van stijve spieren, door bijvoorbeeld sport, zwaar werk of stress? Bel of mail me en maak een afspraak! 06-48172531 karinriekwel@hotmail.com

Betaalmethoden

Openingstijden KR Bodywork Maria Doorman-Kielstrastraat 34 in Spijkenisse

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Chitouch die het meest in de buurt ligt van de aan de Maria Doorman-Kielstrastraat 34 is de Chitouch aan de Francoise le Poolestraat 15.

Bedrijven in de buurt van KR Bodywork Maria Doorman-Kielstrastraat 34 in Spijkenisse

Meer massage in Spijkenisse

Onze bezoekers over KR Bodywork in Spijkenisse