Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Apotheek Oostpoort B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Apotheek Oostpoort B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Apotheek Oostpoort B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 020-2371050 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Apotheek Oostpoort B.V.

Apotheek Oostpoort is dé nieuwe apotheek in winkelcentrum Oostpoort te Amsterdam Oost: een moderne apotheek met een klantvriendelijk en klantgericht apotheekteam. Met persoonlijke aandacht en snelle service proberen wij u van de best mogelijke zorg en advies te kunnen voorzien. Wij vinden dat als u (chronisch) ziek bent, de behandeling en alles eromheen zo min mogelijk belastend moet zijn. Om u nog beter van dienst te zijn wij uiteraard ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over onze apotheek, onze dienstverlening en wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in Apotheek Oostpoort. Bovendien kunt u zich via de site laten inschrijven, vragen stellen en informatie vinden over geneesmiddelen en gezondheid. Wij wensen u veel gebruiksplezier van onze site en zien u graag terug bij Apotheek Oostpoort!

Openingstijden Apotheek Oostpoort B.V. Polderweg 190 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Oakhold B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Polderweg 190 is de Oakhold B.V. aan de Prins Hendriklaan 17.

Bedrijven in de buurt van Apotheek Oostpoort B.V. Polderweg 190 in Amsterdam

Meer apotheek in Amsterdam

Onze bezoekers over Apotheek Oostpoort B.V. in Amsterdam