Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Haar en Mooi

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Haar en Mooi afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Haar en Mooi of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-13822394 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Bij ons kunt u GRATIS parkeren!!

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Haar en Mooi

Haar en Mooi is een nieuwe kapper in Groningen en Stadskanaal. Op zoek naar en kapper die tijd voor U neem? Wij zijn en kapsalon die voor u klaar staat als de meeste kapsalons dicht zijn. Met onze ruime openingstijden kunt u op u gewenste tijd stip bij ons langs komen. Wij zij gespecialiseerd in Visagie, Extensions en verschillende Kleurtechnieken bijvoorbeeld Color id. Meer informatie over Color id? Neem en kijkje op onze site www.haarenmooi.nl Ook hebben wij en webshop waar u gemakkelijk en snel u producten online kunt bestellen. Ook komen wij graag bij u aan huis in de omgeving Groningen en Stadskanaal! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Betaalmethoden

Openingstijden Haar en Mooi Ulgersmaweg 7 in Groningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van J-Style die het meest in de buurt ligt van de aan de Ulgersmaweg 7 is de J-Style aan de Bieslookstraat 31.

Bedrijven in de buurt van Haar en Mooi Ulgersmaweg 7 in Groningen

Meer kapper in Groningen

Onze bezoekers over Haar en Mooi in Groningen