Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Vrijdansen, dansles, avondje uit en lessen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Vrijdansen, dansles, avondje uit en lessen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Vrijdansen, dansles, avondje uit en lessen of neem contact met hen op.

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Vrijdansen, dansles, avondje uit en lessen

Kom gezellig iedere zondag dansen bij ons in de Brinkhoeve te poortugaal. Ballroom dancing voor jong en oud / stelletjes en singles / familie en vrienden Iedereen is welkom. Dansen op de hipste muziek! Prijs: €5,50 p.p Incl hapjes Aanvang: 20:00 uur http://vrijdansen.weebly.com Voor meer info zie onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Vrijdansen Locatie: De Brinkhoeve Party en Cultureel centrum Kerkstraat 12 3171 GG Poortugaal Dansen bij Carin en Hans in de Brinkhoeve in Poortugaal. Leer dansen of vergroot je dans repertoire. Dansles voor gehuwden en stellen. 14 les avonden vanaf 16 September tot en met 16 December op de woensdag avond van 21.00uur tot 23.00uur. Lessen in diverse dansen met diverse variaties van beginners tot en met gevorderden in Latin en Ballroom. De danslessen worden in een ontspannen gezellige sfeer gegeven, de hoofdzaak is een gezellige avond. Aan bod komen dansen zoals de Quickstep, Engelse wals, Chachacha, Rumba, Tango Jive en Samba, daarnaast komen oude dansen aan bod zoals de Veleta en de Bernhard wals, enkele line dansjes om met de vrije dans avond op elke Zondag perfect aan te kunnen sluiten en mee te doen. Aanmelden op de website of aan de zaal op de Zondag avond, kom eens kijken en zie dat dansen echt plezier voor twee is. Kennis making les op Woensdag 9 September, gratis toegang.

Betaalmethoden

Openingstijden Vrijdansen, dansles, avondje uit en lessen Kerkstraat 12 in Poortugaal

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bureau Ruggengraat Danst (BRD) die het meest in de buurt ligt van de aan de Kerkstraat 12 is de Bureau Ruggengraat Danst (BRD) aan de Blokmakersstraat 8.

Bedrijven in de buurt van Vrijdansen, dansles, avondje uit en lessen Kerkstraat 12 in Poortugaal

Meer dansschool in Poortugaal

Onze bezoekers over Vrijdansen, dansles, avondje uit en lessen in Poortugaal