Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-20746240 Telefoonnummer 2: 0180-745037 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis

Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis is een gerenommeerd loodgieters- installatiebedrijf gevestigd in Barendrecht. We zijn werkzaam op het gebied van: - Centrale verwarming - Lekkage - Sanitair - Zink, lood en koperwerken - Hemelwaterafvoeren - Waterinstallaties - Riolering - Gasinstallaties - Elektra - Onderhoud Onze werkzaamheden lopen uiteen van verschillende kleine klussen tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas-, water- en sanitair, lood-, zink- en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties. Ook voeren wij dagelijks onderhoud uit voor verschillende VvE beheerders. Heeft u vragen over Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Betaalmethoden

Openingstijden Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis Oosteinde 11-y in Barendrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Techon Installaties die het meest in de buurt ligt van de aan de Oosteinde 11 is de Techon Installaties aan de Randweg-West 11.

Bedrijven in de buurt van Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis Oosteinde 11-y in Barendrecht

Meer installatiebedrijf in Barendrecht

Onze bezoekers over Loodgieters- en installatiebedrijf A. van der Sluis in Barendrecht