Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Maastaxi Maastricht

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Maastaxi Maastricht afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Maastaxi Maastricht of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-45669386 Mobiel 2: 06-16097085 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Maastaxi Maastricht

Maastaxi Maastricht is een taxibedrijf gevestigd in Maastricht. Maastaxi Maastricht is een jong taxibedrijf dat eind 2015 is gestart met het verlenen van taxiservice in Zuid en Belgisch Limburg. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan de rivier de Maas die de Euregio doorkruist. Dat typeert ook de service van het bedrijf. Ons bedrijf richt zich op zakelijk- en personenvervoer in de Euregio; in het binnenland en buitenland. Wij staan graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Betaalmethoden

Openingstijden Maastaxi Maastricht Christiaan Sterckstraat 27 in Maastricht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Taxi El Ouali die het meest in de buurt ligt van de aan de Christiaan Sterckstraat 27 is de Taxi El Ouali aan de Pastoor Delruellestraat 10.

Bedrijven in de buurt van Maastaxi Maastricht Christiaan Sterckstraat 27 in Maastricht

Meer taxi in Maastricht

Onze bezoekers over Maastaxi Maastricht in Maastricht