Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Juriservice Evers

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Juriservice Evers afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Juriservice Evers of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-34678112 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Juriservice Evers

Juriservice Evers biedt juridisch advies en kan in bepaalde gevallen namens u procederen bij de rechter. Onderstaand volgt een korte beschrijving van de diensten die worden aangeboden. Advies bij niet-nakoming van een contract; Advies bij ondeugdelijke producten; Advies bij aansprakelijkheid (onrechtmatige daad); Opstellen/nakijken algemene voorwaarden; Procederen in bovenstaande gevallen kan tot 25.000 euro bij de kantonrechter; Bezwaar maken tegen besluiten van de overheid (vergunningen, bestemmingplan); Aanvragen planschade; Procederen bij de bestuursrechter; Bijstand in een ontslagprocedure; Opstellen/nakijken van een arbeidsovereenkomst en een vaststellingsovereenkomst.

Betaalmethoden

Openingstijden Juriservice Evers Pieter Huyssensweg 7 in Eindhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ton Evers Advies die het meest in de buurt ligt van de aan de Pieter Huyssensweg 7 is de Ton Evers Advies aan de Pieter Huyssensweg 7.

Bedrijven in de buurt van Juriservice Evers Pieter Huyssensweg 7 in Eindhoven

Meer rechtshulp in Eindhoven

Onze bezoekers over Juriservice Evers in Eindhoven