Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rooney Taxi

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Rooney Taxi afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Rooney Taxi of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0174-820300 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Rooney Taxi

SINDS 1904 Een echte familie onderneming gevestigd in Hoek van Holland met veel vervoerservaring die zich expert mag noemen in personenvervoer en reizen. Sinds 1904 verzorgen we met persoonlijke aandacht alle vormen van professioneel personenvervoer in regio Hoek van Holland, Westland en omstreken. Dit doen wij met een uiterst modern wagenpark en goed opgeleide, ervaren chauffeurs en kantoormedewerkers. DE KLANT VOOROP Bij Rooney Taxi staat de klant voorop. We stellen hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Ons TX Keur, een kwaliteitskeurmerk in de taxibranche, zijn hier getuige van. Rooney Taxi is onderdeel van Regionale Vervoer Regisseur B.V.

Betaalmethoden

Openingstijden Rooney Taxi Zekkenstraat 9 in Hoek Van Holland

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Rooney Tours die het meest in de buurt ligt van de aan de Zekkenstraat 9 is de Rooney Tours aan de Zekkenstraat 9.

Bedrijven in de buurt van Rooney Taxi Zekkenstraat 9 in Hoek Van Holland

Meer taxi in Hoek Van Holland

Onze bezoekers over Rooney Taxi in Hoek Van Holland