Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



LOT Boutique

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 010-3007191 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.lotboutique.com

Parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk op de Pannekoekstraat zelf. Daarnaast is het mogelijk om te parkeren op de Prinsenhof, hier rijdt u in via de Botersloot. Lopend kunt u hier doorsteken naar de Pannekoekstraat.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over LOT Boutique

LOT Boutique is een sieraden en mode boutique gelegen in de gezellige Pannekoekstraat te Rotterdam. De Pannekoekstraat ligt in het centrum van Rotterdam, een zijstraat van de bekende Meent. Bij LOT Boutique in Rotterdam wordt het bekende sieraden merk LOTT. Gioielli aangeboden. De sieraden worden bij LOT Boutique gecombineerd met eigentijdse damesmode waaronder de merken Freebird, NUKUS, Studio Anneloes & YAYA Women. Een groot deel van deze merken zijn ook online te bestellen via www.lotboutique.com. Daarnaast gaan wij wekelijks op zoek naar leuke nieuwe items! Bij LOT Boutique vindt u een mix voor moeder en dochter. Graag adviseren wij u persoonlijk bij LOT Boutique. Geen tijd? Bezoek onze webshop!

Betaalmethoden

Openingstijden LOT Boutique Pannekoekstraat 42-A in Rotterdam

LOT Boutique is een sieraden en mode boutique gelegen in de gezellige Pannekoekstraat te Rotterdam. De Pannekoekstraat ligt in het centrum van Rotterdam, een zijstraat van de bekende Meent.
Bij LOT Boutique in Rotterdam wordt het bekende sieraden merk LOTT. Gioielli aangeboden. De sieraden worden bij LOT Boutique gecombineerd met eigentijdse damesmode waaronder de merken Freebird, NUKUS, Studio Anneloes & YAYA Women. Een groot deel van deze merken zijn ook online te bestellen via www.lotboutique.com. Daarnaast gaan wij wekelijks op zoek naar leuke nieuwe items! Bij LOT Boutique vindt u een mix voor moeder en dochter.
Graag adviseren wij u persoonlijk bij LOT Boutique. Geen tijd? Bezoek onze webshop!

Onze bezoekers over LOT Boutique in Rotterdam