Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Omzien uitvaartbegeleiding

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-23427930 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.omzienuitvaart.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Omzien uitvaartbegeleiding

Omzien uitvaartbegeleiding is een persoonlijke, kleinschalige uitvaartonderneming in Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Klundert en omgeving. Wij (Lonneke de Vrij en Janita Bom) zien zorgzaam om naar de overledene en de nabestaanden. In alle rust en afgestemd op de nabestaanden. We beschikken over 2 rouwhuiskamers waar nabestaanden in huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen. De nabestaanden beschikken zelf over een sleutel, de kamers zijn dus 24/7 toegankelijk . Voor meer informatie of bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Omzien uitvaartbegeleiding te Fijnaart, of bezoek de website.

Foto's Omzien uitvaartbegeleiding

Video's Omzien uitvaartbegeleiding

Openingstijden Omzien uitvaartbegeleiding Wilhelminastraat 64-a in Fijnaart

Omzien uitvaartbegeleiding is een persoonlijke, kleinschalige uitvaartonderneming in Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Klundert en omgeving.

Wij (Lonneke de Vrij en Janita Bom) zien zorgzaam om naar de overledene en de nabestaanden. In alle rust en afgestemd op de nabestaanden. We beschikken over 2 rouwhuiskamers waar nabestaanden in huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen. De nabestaanden beschikken zelf over een sleutel, de kamers zijn dus 24/7 toegankelijk .

Voor meer informatie of bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Omzien uitvaartbegeleiding te Fijnaart, of bezoek de website.

Onze bezoekers over Omzien uitvaartbegeleiding in Fijnaart