Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


FriskFysio PMC Elsrijk

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van FriskFysio PMC Elsrijk afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van FriskFysio PMC Elsrijk of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 085-5000333 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over FriskFysio PMC Elsrijk

FriskFysio Amstelveen is een moderne en vooruitstrevende fysiotherapie praktijk met een frisse en vernieuwende aanpak. Wij zoomen uit! Kijken naar het totaalplaatje en zoeken samen met jou naar de meest effectieve aanpak. Ons verhaal begint bij het spreekwoordelijke ‘topje van de ijsberg’ (uw pijnklacht) en verplaatst zich vervolgens naar alle dieperliggende lagen (de oorzaak). Middels ons unieke 3 stappenplan heb je gegarandeerd snel en duurzaam resultaat. Bij FriskFysio Amstelveen hebben we jarenlange ervaring opgebouwd en beschikken wij over de laatste behandelmethodes in de fysiotherapie. Alles staat bij ons in het teken van KEEP ON MOVING! Samen brengen wij jou blijvend in beweging en helpen wij jou van je pijnklachten af.

Betaalmethoden

Openingstijden FriskFysio PMC Elsrijk Amsterdamseweg 182 in Amstelveen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van FriskFysio Kostverlorenhof die het meest in de buurt ligt van de aan de Amsterdamseweg 182 is de FriskFysio Kostverlorenhof aan de Eleanor Rooseveltlaan 102.

Bedrijven in de buurt van FriskFysio PMC Elsrijk Amsterdamseweg 182 in Amstelveen

Meer fysiotherapie in Amstelveen

Onze bezoekers over FriskFysio PMC Elsrijk in Amstelveen