Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Texeltours

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0222-315555

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.texeltours.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Texeltours

Texeltours te Oudeschild verzorgt al meer dan 10 jaar al uw groepsvervoer op Texel. Niet alleen voor schoolreizen, werkweken, grote evenementen en bedrijfsuitjes, maar ook voor familiedagen en bruiloften. Texeltours beschikt over verschillende bussen, zodat wij voor elke gelegenheid het juiste vervoersmiddel voor u kunnen verzorgen. Van touringcar tot cabrioletbus, maar ook de Engelse Dubbeldekken en trouwauto mochten niet aan ons wagenpark ontbreken. Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Foto's Texeltours

Betaalmethoden

Openingstijden Texeltours Heemskerckstraat 31 in Oudeschild

Texeltours te Oudeschild verzorgt al meer dan 10 jaar al uw groepsvervoer op Texel. Niet alleen voor schoolreizen, werkweken, grote evenementen en bedrijfsuitjes, maar ook voor familiedagen en bruiloften.

Texeltours beschikt over verschillende bussen, zodat wij voor elke gelegenheid het juiste vervoersmiddel voor u kunnen verzorgen. Van touringcar tot cabrioletbus, maar ook de Engelse Dubbeldekken en trouwauto mochten niet aan ons wagenpark ontbreken. Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Bedrijven in de buurt van Texeltours Heemskerckstraat 31 in Oudeschild

Meer vervoer in Oudeschild

Onze bezoekers over Texeltours in Oudeschild