Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Corner Pocket

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Corner Pocket afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Corner Pocket of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-36163739 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Corner Pocket

Welkom bij het gezelligste poolcafé van Den Bosch! Met onze 7 pooltafels zijn wij niet groot, maar wel groots. Door onze huiselijke en warme sfeer voel je je direct welkom en wanneer je even geen zin meer hebt om te poolen, kun je gezellig met je vrienden bij ons aan onze ambachtelijke bar komen hangen, onze trots van de zaak. Daarnaast kan je natuurlijk ook terecht op een van onze dartbanen of een gezelschapsspel spelen aan onze tafeltjes. Poolen bij ons café is uitermate geschikt voor vriendengroepen, maar ook als een eerste date. Wanneer je een bedrijfsuitje wil organiseren, laat het ons weten en wij denken met je mee over een passend arrangement.

Openingstijden Corner Pocket Orthenstraat 85 in Den Bosch

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Café Het Uilennest die het meest in de buurt ligt van de aan de Orthenstraat 85 is de Café Het Uilennest aan de Koestraat 125.

Bedrijven in de buurt van Corner Pocket Orthenstraat 85 in Den Bosch

Meer café in Den Bosch

Onze bezoekers over Corner Pocket in Den Bosch