Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


A&F Barber heren/ kinderkapsalon

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-14289676 Telefoonnummer: 0592-869488 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Vrij parkeren aan drukke straat of op eigen oprit

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over A&F Barber heren/ kinderkapsalon

A&F Barber heren/kindersalon is gevestigd in Assen. Bij A&F Barber heren/kinderkapsalon kunnen heren en kinderen terecht voor een knip-of scheerbeurt. Mannen kunnen hierbij op klassieke Italiaanse wijze met een mes worden geschoren. De kapsalon is gevestigd aan huis, maar kan ook indien u dit wens bij u thuis knippen. A&F Barber heren/kinderkapsalon neemt alle tijd voor haar klanten. Ook bij het knippen van kinderen wordt veel geduld uitgeoefend. Het belangrijkste is dat u als klant tevreden weg gaat! Daarbij kunt u worden geknipt of geschoren tegen een fijn prijsje. Wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan contact op voor een afspraak via 0592-869488. Dan kan A&F Barber heren/kinderkapsalon ervoor zorgen dat u alle tijd krijgt die uw kapsel verdient.

Betaalmethoden

Openingstijden A&F Barber heren/ kinderkapsalon Groningerstraat 292 in Assen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Yvonne, Beautyexpert die het meest in de buurt ligt van de aan de Groningerstraat 292 is de Yvonne, Beautyexpert aan de Paganinilaan 16.

Bedrijven in de buurt van A&F Barber heren/ kinderkapsalon Groningerstraat 292 in Assen

Meer kapper in Assen

Onze bezoekers over A&F Barber heren/ kinderkapsalon in Assen