Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tom Smeenk

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Tom Smeenk afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Tom Smeenk of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-14828898 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Tom Smeenk

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Tom Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen! Daarnaast is Tom Smeenk erg succesvol met zijn nieuwe serie boxsprings welke hij verkoopt in allerlei soorten en maten, van een basis uitvoering tot de "Top of the line". Doordat de weg van producent naar consument maar één tussenschakel bevat, kan Tom Smeenk zeer scherpe prijzen hanteren en zijn de levertijden erg kort. Daarnaast levert Tom Smeenk desgewenst ook maatwerk, tegen prijzen die u zullen verbazen! Alle boxsprings, ledikanten, matrassen, bedlinnen, kussens en dekbedden zijn van Nederlands fabricaat.

Openingstijden Tom Smeenk Albatrosstraat 2 in Utrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Droomidee B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Albatrosstraat 2 is de Droomidee B.V. aan de Kerkenbos 1226.

Bedrijven in de buurt van Tom Smeenk Albatrosstraat 2 in Utrecht

Meer bedden en matrassen in Utrecht

Onze bezoekers over Tom Smeenk in Utrecht