Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Nobels Nostalgisch Museum

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Nobels Nostalgisch Museum afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Nobels Nostalgisch Museum of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-53757420 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Nobels Nostalgisch Museum

Op een mooie plek achter de vestiging van Fietsverhuur Nobel in Ballum (Ameland) is de fraaie collectie van Tjeerd Nobel tentoongesteld in een gezellig museum met een nostalgische uitstraling: antieke automobielen, antieke motoren, historische winkel interieurs, mode, fietsen, muziekinstrumenten en huishoudelijke artikelen uit vervlogen tijden.p een mooie plek achter de vestiging van Fietsverhuur Nobel in Ballum (Ameland) is de fraaie collectie van Tjeerd Nobel tentoongesteld in een gezellig museum met een nostalgische uitstraling: antieke automobielen, antieke motoren, historische winkel interieurs, mode, fietsen, muziekinstrumenten en huishoudelijke artikelen uit vervlogen tijden. U komt ogen tekort om alle bijzondere antieke auto's, fietsen, speelgoed, kleding, interieurs en gebruikersvoorwerpen te bekijken!

Betaalmethoden

Openingstijden Nobels Nostalgisch Museum Camminghastraat 20 in Ballum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vita Nova B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Camminghastraat 20 is de Vita Nova B.V. aan de Smitteweg 2.

Bedrijven in de buurt van Nobels Nostalgisch Museum Camminghastraat 20 in Ballum

Meer museum in Ballum

Onze bezoekers over Nobels Nostalgisch Museum in Ballum