Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Saxofoon Lounge

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Saxofoon Lounge afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Saxofoon Lounge of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 00316-29401516 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Saxofoon Lounge

Met Saxofoon Lounge haalt u betaalbare live muziek in huis voor elke gelegenheid. Saxofoon Lounge is zeer geschikt voor uw etentje in een restaurant, uw borrel, after dinner party, opening, nieuwjaars receptie of voor andere bijzondere evenementen. Saxofoon Lounge voert u door verschillende warme muziekstijlen als easy listening, soul, jazz, latin en pop. Saxofoon Lounge komt op locatie met zijn eigen apparatuur. Ook de sfeervolle verlichting is geregeld. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is één enkel stroompunt. U hoeft geen installatie te huren en geen geluidsmensen in te schakelen.

Betaalmethoden

Openingstijden Saxofoon Lounge Vinkenstraat 59-A in Groningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van the Musical Moments Creation die het meest in de buurt ligt van de aan de Vinkenstraat 59 is de the Musical Moments Creation aan de Berkenlaan 73.

Bedrijven in de buurt van Saxofoon Lounge Vinkenstraat 59-A in Groningen

Meer muzikant in Groningen

Onze bezoekers over Saxofoon Lounge in Groningen