Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Centre 2 Explore

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Centre 2 Explore afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Centre 2 Explore of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 010-2362511 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Centre 2 Explore

Centre 2 Explore te Rotterdam is een kinderdagverblijf. Daarnaast verleent de stichting ook thuiszorg aan particlieren. U vraagt en wij gaan direct op zoek naar een passende zorgverlener voor langdurige of kortdurende zorg! De zorg die de stichting kan inzetten omvat: - Verzorging en verpleging - Sociale (en andere soorten) begeleiding - Nachtzorg - 24-uurszorg - Terminale zorg - Huishoudelijke hulp Centre 2 Explore verzorgt allerlei activiteiten voor kinderen, waaronder bijvoorbeeld danslessen, muzieklessen, sportlessen en catwalklessen. Er worden tevens bingo's en disco's georganiseerd. Daarnaast biedt Centre 2 Explore ouderen de mogelijkheid om samen te zijn onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Voor meer informatie over de stichting kunt u gerust contact opnemen per mail of telefoon, of breng een bezoekje aan de website!

Openingstijden Centre 2 Explore Socratesstraat 359-A in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting Centre2explore die het meest in de buurt ligt van de aan de Socratesstraat 359 is de Stichting Centre2explore aan de Socratesstraat 359.

Bedrijven in de buurt van Centre 2 Explore Socratesstraat 359-A in Rotterdam

Meer zorg in Rotterdam

Onze bezoekers over Centre 2 Explore in Rotterdam