Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


2nd Ride

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van 2nd Ride afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van 2nd Ride of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-46244481 Mobiel 2: 06-53877465 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis achter op het terrein. Achter de schuur aan de rechterkant.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over 2nd Ride

2nd Ride gevestigd in Barneveld is gericht op de verkoop en verhuur van wintersportartikelen via internet. U kunt bij ons een snowboard, bindingen en/of schoenen huren. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw snowboard: slijpen, waxen en het beslag vullen. Benieuwd naar ons aanbod van tweedehands artikelen? Bezoek dan onze website en bekijk de diverse snowboards, bindingen, schoenen en accessoires. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met 2nd Ride te Barneveld per mail of telefoon. U kunt tevens langskomen in onze showroom, maar enkel op afspraak!

Betaalmethoden

Openingstijden 2nd Ride Stationsweg 40 in Barneveld

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bij ons @ 7 die het meest in de buurt ligt van de aan de Stationsweg 40 is de Bij ons @ 7 aan de Nieuwe Markt 7.

Bedrijven in de buurt van 2nd Ride Stationsweg 40 in Barneveld

Meer tweedehands artikelen in Barneveld

Onze bezoekers over 2nd Ride in Barneveld