Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Second Sale Roosendaal

(8.9)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0165-520410 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Second Sale Roosendaal

Bij Second Sale in Roosendaal is het altijd gezellig winkelen. De winkel wordt wekelijks bevoorraad met "nieuwe" artikelen, zodat u bij ieder bezoek weer een ander assortiment aantreft. Bent u op zoek naar iets speciaal, of juist niet? Het is altijd de moeite om even langst te komen. U vind bij Second Sale altijd wel iets leuks waarna u niet zocht. We hebben een ruim assortiment: - Huishoudelijke producten - Kleding en schoenen voor zowel mannen als vrouwen - Meubels - Elektrische apparaten en witgoed - Kinderkleding en speelgoed - Boeken en platen - en nog veel meer!Verkoop en inkoop van nieuw en tweedehands goederen en restpartijen zoals kleding, schoenen, multimedia, computers, e.d. Voor meer informatie neemt u gerust contact op.

Betaalmethoden

Openingstijden Second Sale Roosendaal Leemstraat 4-E in Roosendaal

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van LEGERSPUL die het meest in de buurt ligt van de aan de Leemstraat 4 is de LEGERSPUL aan de Marconistraat 1.

Bedrijven in de buurt van Second Sale Roosendaal Leemstraat 4-E in Roosendaal

Meer kringloopwinkel in Roosendaal

Onze bezoekers over Second Sale Roosendaal in Roosendaal

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.8
    (8 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    9
    (8 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    9
    (8 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    9
    (8 beoordelingen)
  • Totaal:
    8.9
    32 beoordelingen

Onze bezoekers over Second Sale Roosendaal in Roosendaal

  • (10)

    Zeer leuke winkel met vriendelijke mensen. Je kan hier zelfs gratis een bakje koffie drinken. Wat mij dan ook opvalt dat alles schoon is gemaakt voordat het de winkel in gaat. Nette presentatie, schoon en een opgeruimde winkel. Voor wat mij betreft zeker een aanrader!!

    17-12-2018
  • (10)

    Onder het genot van een gratis bakje koffie kun je hier leuk snuffelen tussen allerlei spullen. Hier vindt je echt nog leuk antiek, witgoed, kleding voor groot en klein, huisraad, electronica en nog veel meer. Alles aan betaalbare prijzen!Tevens het personeel is klantvriendelijk! Kortom echt een winkel om te gaan kijken.

    26-12-2017
  • (10)

    Een hele leuke tweedehands winkel waar ze echt van alles hebben. Ook is alles netjes geordend en leuk en gezellig ingericht. Vriendelijk personeel wat er werkt. Ik kan ook hier niets anders zeggen dan dat deze winkel een dikke 10 krijgt van mij. Tevens merk je ook dat deze winkel meer bekend wordt onder de mensen, het is er altijd wel druk.

    16-04-2017
  • (9.5)

    Echt eens een tweedehands winkel die eerlijk zaken doet. De eigenaar Ferry en Dennis kopen spullen op en verkopen dit aan zeer lage prijzen weer door. Hierdoor heeft iedereen een eerlijke kans.

    Als je het naar een kringloopwinkel brengt dan krijg je er niets voor en verkopen het aan zeer hoge prijzen. Daarom is Second Sale echt mijn winkel en zal er vaste klant blijven!!

    06-03-2016