Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Creating Pixels Mario Pakasi Photography

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Creating Pixels Mario Pakasi Photography afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Creating Pixels Mario Pakasi Photography of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-25550009 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Creating Pixels Mario Pakasi Photography

Welkom! Mijn naam is Mario Pakasi, woonachtig onder de rook van Rotterdam en een gedreven fotograaf. Door fotografie wil ik mensen, gebeurtenissen en dingen vereeuwigen. Wanneer mensen foto's maken, betekent dit dat ze gedenkwaardige momenten willen delen met elkaar, nu en voor het nageslacht. Bruiloften, jubilea, (zakelijke) evenementen, maken van familieportretten, zwangerschappen, geboortes, etc. zijn mooie blijvende herinneringen. Creating Pixels zet zulke momenten graag op de foto of video voor u. Mijn team en ik gaan vanuit die gedachte voor u en samen met u aan de slag zodat u uiteindelijk een memorandum heeft van uw bijzondere momenten en uw geliefden. Hopelijk tot gauw, Mario Pakasi

Betaalmethoden

Openingstijden Creating Pixels Mario Pakasi Photography Kanaalweg Oostzijde 134-P in Hellevoetsluis

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Thesign Studio die het meest in de buurt ligt van de aan de Kanaalweg Oostzijde 134 is de Thesign Studio aan de Kanaalweg Oostzijde 134.

Bedrijven in de buurt van Creating Pixels Mario Pakasi Photography Kanaalweg Oostzijde 134-P in Hellevoetsluis

Meer fotografie in Hellevoetsluis

Onze bezoekers over Creating Pixels Mario Pakasi Photography in Hellevoetsluis