Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Regus Diemen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-7991200 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.regus.nl/locations/office-space/diemen-campus

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Regus Diemen

Onze kantoorruimtes op de locatie Campus Diemen Zuid bieden een praktische, efficiënte thuisbasis voor uw bedrijf. Wat deze locatie echt bijzonder maakt zijn de vele voorzieningen geconcentreerd op één plek. De kantoorruimte bevindt zich op een relaxte, prettige campuslocatie net buiten Amsterdam, aan de rand van Diemen. Ter plaatse vindt u alles wat u nodig heeft om te kunnen werken, klanten te ontmoeten of te lunchen in een café, restaurant of gewoon in de open lucht. Bovendien ligt Bergwijkpark, dat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijvenpark dat de thuisbasis is voor veel ondernemingen in de financiële en technologische sector, precies tegenover ons business centre.

Openingstijden Regus Diemen Dalsteindreef 141-BG in Diemen

Deze vestiging van Regus aan de Dalsteindreef 141 in Diemen is vandaag geopend van 09:30 tot 17:00. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Dinsdag heeft de vestiging van Regus aan de Dalsteindreef 141 openingstijden van 09:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van CPC GESTION die het meest in de buurt ligt van de Regus aan de Dalsteindreef 141 is de CPC GESTION aan de Joop Geesinkweg 901.

Bedrijven in de buurt van Regus Diemen Dalsteindreef 141-BG in Diemen

Meer zakelijke dienstverlening in Diemen

Onze bezoekers over Regus Diemen in Diemen

Meer bedrijven uit de keten: Regus