Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Regus Eindhoven

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 040-2668600 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.regus.nl/locations/office-space/eindhoven-central-station

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Regus Eindhoven

Het kantoor in het Centraal Station in Eindhoven ligt in een prestigieus gebouw waarbij veelvuldig gebruik gemaakt is van glazen wanden voor uitzicht over het aangelegde landschap rond het gebouw en de stad zelf. Eindhoven is een groot Europees technisch en industrieel centrum, onderdeel van het European Institute of Innovation and Technology (EIT), het belangrijkste instituut van de EU om innovatie, onderzoek en groei te promoten. Eindoven is vooral gericht op IT, communcatie en duurzame energie. Er zijn hier veel onderzoeksfaciliteiten en een aantal grote elektronica- en IT-bedrijven. Een vierde van alle banen in de regio zijn in de IT en de technologie. Op de universiteit bevindt zich ook het Twinning Centre, een incubator voor beginnende technologieën en de stad kent vele grootschalige initiatieven die ontwikkeld zijn om de lokale kenniseconomie te doen groeien. In de omgeving wordt een autotestcentrum ontwikkeld.

Openingstijden Regus Eindhoven Fellenoord 130 in Eindhoven

Deze vestiging van Regus aan de Fellenoord 130 in Eindhoven is vandaag geopend van 08:30 tot 18:00. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Dinsdag heeft de vestiging van Regus aan de Fellenoord 130 openingstijden van 08:30 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Infosys BPM Limited die het meest in de buurt ligt van de Regus aan de Fellenoord 130 is de Infosys BPM Limited aan de Flight Forum 40.

Bedrijven in de buurt van Regus Eindhoven Fellenoord 130 in Eindhoven

Meer zakelijke dienstverlening in Eindhoven

Onze bezoekers over Regus Eindhoven in Eindhoven

Meer bedrijven uit de keten: Regus