Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hoekstra Holding B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Hoekstra Holding B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Hoekstra Holding B.V. of neem contact met hen op.

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Hoekstra Holding B.V.

Het verwerven, bezitten, beheren, exploiteren en vervreemden van vermogensbestanddelen, het geven van adviezen op bedrijfseconomisch, organisatorisch en financieel terrein en het uitoefenen van en adviseren omtrent management en automatisering; het verrichten van alle handelingen op financieel en commercieel gebied; het aangaan en/of overnemen van verplichtingen met betrekking tot-, alsmede het uitkeren van pensioen(en) krachtens een pensioen in de zin van de wettelijke bepalingen betreffende de loonbelasting dan wel door middel van een lijfrente-uitkering.

Openingstijden Hoekstra Holding B.V. Dokter Panhuijsenstraat 12 in Borne

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Telfas Holding B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Dokter Panhuijsenstraat 12 is de Telfas Holding B.V. aan de Azelosestraat 25.

Bedrijven in de buurt van Hoekstra Holding B.V. Dokter Panhuijsenstraat 12 in Borne

Meer holdings in Borne

Onze bezoekers over Hoekstra Holding B.V. in Borne