Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


We Love Chocolate

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van We Love Chocolate afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van We Love Chocolate of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 076-5210400 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is afgelopen jaar verkozen tot 2e beste chocoladewinkel van Nederland. Dagelijks wordt er andere chocolade uit het atelier in België gehaald, waardoor het de moeite waard is om regelmatig binnen te lopen. We Love Chocolate verkoopt naast Belgische chocolade ook Lindt chocolade, Italiaanse nougat, marsepein en fudge. Voor gelegenheden zoals geboorte, valentijn, pasen, moederdag, sint en kerst is er speciale chocolade. Bij We Love Chocolate kunt u terecht voor cadeaus met o.a. mokken, schaaltjes, dienbladen enz. Je kunt ook je eigen cadeautje samenstellen. Heeft u zin in heerlijke chocolade? Kom dan gratis proeven, We Love Chocolate is gevestigd aan de Lange Brugstraat 18 in Breda.

Betaalmethoden

Openingstijden We Love Chocolate Lange Brugstraat 18 in Breda

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Chocolaterie Boulanger Breda die het meest in de buurt ligt van de aan de Lange Brugstraat 18 is de Chocolaterie Boulanger Breda aan de Korte Brugstraat 5.

Bedrijven in de buurt van We Love Chocolate Lange Brugstraat 18 in Breda

Meer zoetwaren in Breda

Onze bezoekers over We Love Chocolate in Breda