Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Koster meubels .nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-24573787 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Ruime parkeerplaats, zowel voor het eigen terrein als op eigen terrein. Rolstoel toegankelijk ! Bel altijd wel even van te voren, want wij werken ook veel op locatie.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Koster meubels .nl

Welkom bij Koster Meubels !! Gespecialiseerd in maatwerk: kasten, salon-, eettafels u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Landelijk, Stoer, Robuust, Brocant, Riviera Maison en Shabby chic zijn stijlen die ons niet onbekend zijn. Vakmanschap, Precisie, Passie en een Persoonlijke aanpak zijn onze sterke punten. De nadruk ligt op de perfecte afwerking en oog voor detail met als resultaat unieke en eigentijdse meubelen gemaakt met het enthousiasme en de aandacht zoals vroeger. Wij werken met diverse houtsoorten waaronder steigerhout, grenen, vuren, eiken en teak. Met uw ideeën en wensen en onze ervaring komen we samen tot een uniek ontwerp! U bent verzekerd van een passend, uniek meubel met behoud van kwaliteit. Graag zien wij U terug op onze site of op marktplaats. Kenmerken Specialiteiten: Het maken van alle Meubels, Het maken van Tuinmeubels, Lounge banken, Tuintafels, Eettafels, Banken, Steektrappen, 2e Hands In- en Verkoop, Ontruimingen van panden, Verkoop Steigerplanken planken en toebehoren. Type: Deuren of Kozijnen , Keukens , Meubels , Timmerwerk of Zaagwerk , Trappen , Service: Garantie

Betaalmethoden

Openingstijden Koster meubels .nl Govert Flinckstraat 3 in Zutphen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bastell magazijninrichting B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Govert Flinckstraat 3 is de Bastell magazijninrichting B.V. aan de Gerritsenweg 6.

Bedrijven in de buurt van Koster meubels .nl Govert Flinckstraat 3 in Zutphen

Meer meubels in Zutphen

Onze bezoekers over Koster meubels .nl in Zutphen