Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bootverhuur Hospes

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0515412594-412594 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Bootverhuur Hospes

Watersport en gastvrijheid zit in onze genen. Onze vloot is modern, goed onderhouden en veelzijdig. Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk : Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin (ontwerp Langenberg). Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek. Bezoek tijdens uw vakantie de prachtige historische stadjes zoals Sloten, Workum, Stavoren, Hindeloopen of maak een oversteek op het IJsselmeer naar één van de Hanzesteden. Vaar met één van onze zeiljachten naar de Waddeneilanden zoals Texel, Vlieland of Terschelling. Dankzij de lage doorvaarthoogte van onze motorboten Cabin , kunt u vele kleine kanaaltjes van Friesland bevaren zoals de bekende Elfsteden route. Ontdek met onze jachten de mooiste vaarroutes van Friesland en Nederland. Bootverhuur Hospes is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar inmiddels de vierde generatie is aangetreden. Bootverhuur Hospes heeft een eigen Jachtwerf en servicedienst en natuurlijk is een proefvaart mogelijk.

Openingstijden Bootverhuur Hospes Burg. de Hooppark 3 in Sneek

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Repko Sportprijzen/ Graveerbedrijf V.O.F. die het meest in de buurt ligt van de aan de Burg. de Hooppark 3 is de Repko Sportprijzen/ Graveerbedrijf V.O.F. aan de Oppenhuizerweg 7.

Bedrijven in de buurt van Bootverhuur Hospes Burg. de Hooppark 3 in Sneek

Meer watersport in Sneek

Onze bezoekers over Bootverhuur Hospes in Sneek