Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Pets Place XL

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Pets Place XL afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Pets Place XL of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 013-4672903 Klantenservice: 024-3455500 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.petsplace.nl

Parkeergelegenheid

Parkeren voor de deur

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Pets Place XL

De leukste dierenspeciaalzaak van Tilburg ! In deze dierenwinkel vind je alles voor het verzorgen van je huisdieren en boerderijdieren. Daarnaast verkopen we ook vissen, knaagdieren en konijnen. Kom gerust eens langs, onze medewerkers helpen u graag !

Betaalmethoden

Openingstijden Pets Place XL Umberstraat 6 in Tilburg

Deze vestiging van Pets Place aan de Umberstraat 6 in Tilburg is vandaag geopend van 12:00 tot 17:00. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Zondag heeft de vestiging van Pets Place aan de Umberstraat 6 openingstijden van 12:00 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Pets Place Boerenbond Retail B.V. die het meest in de buurt ligt van de Pets Place aan de Umberstraat 6 is de Pets Place Boerenbond Retail B.V. aan de Umberstraat 6.

Bedrijven in de buurt van Pets Place XL Umberstraat 6 in Tilburg

Meer dierenwinkel in Tilburg

Onze bezoekers over Pets Place XL in Tilburg

Meer bedrijven uit de keten: Pets Place