Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Café Van Beek

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-24965111 Telefoonnummer 2: 070-3630426 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Café Van Beek

Café Van Beek in Den Haag is een cafébedrijf dat al 65 jaar in 't hart van het centrum onze gasten 7 dagen per week in een bijzonder gezellige sfeer mag verwelkomen. Omsloten door theaters aan het spuiplein, de nieuwe kerk, bibliotheek en het VVV-kantoor maar ook de ministeries aan de turfmarkt en het stadhuis van Den Haag zorgen voor een uiteenlopend publiek de gehele dag door. Met onze fairtrade koffie- en thee, onze ruime keuze aan bieren en met een gevarieerde menukaart ontmoeten mensen elkaar graag voor een kop koffie, ontbijt, lunch en diner bij Café Van Beek. Daarnaast verzorgen wij ook uw vergadering of een compleet verzorgde (bedrijfs)borrel, feesten en recepties in ons gezellige café in Den Haag. Theaterpubliek is bij ons ook aan het juiste adres om heerlijk uit eten te gaan in Den Haag en op tijd bij de voorstelling aanwezig te zijn.

Openingstijden Café Van Beek Turfmarkt 6 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Café Van Beek die het meest in de buurt ligt van de aan de Turfmarkt 6 is de Café Van Beek aan de Turfmarkt 6.

Bedrijven in de buurt van Café Van Beek Turfmarkt 6 in Den Haag

Meer café in Den Haag

Onze bezoekers over Café Van Beek in Den Haag