Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Swagat Indiaas Restaurant

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-19653666 Telefoonnummer: 038-3321605 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Swagat Indiaas Restaurant

Indiaas Restaurant Swagat : een comfortabel en sfeervol interieur, eten van excellente kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs. Door de uitgebreide kaart met typisch Indiase/ Nepalese gerechten bieden wij voor elk wat wils: vlees en visgerechten, vegetarische menu's, van mild tot gedurfd pittig. Ook aan de kinderen is gedacht. Naast de typisch Indiase gerechten (Curry, grillgerechten uit de Tandoori en Nanbrood) zijn de invloeden van Nepal en ook het naastgelegen koninkrijk Bhutan, vanwege de speciale kruiden, te proeven. Om zoveel mogelijk aan uw wensen TEGEMOET te komen, kunt u ieder gerecht op eigen sterkte laten kruiden: mild, medium of scherp. Vraag ons ook naar de complete verzorging van uw evenement, privé of voor uw werk. Ons team is berekend op het met de precisie van de klok leveren van heerlijke hapjes, drankjes en volledig verzorgde diners voor groepen van elke omvang. Wij kunnen u ook thuis en op het werk zelf van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan een feestje thuis of het verzorgen van CATERING op het werk. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Kampen. Bezoek ons, neem een kijkje op onze website of bel ons even! Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Het exploiteren van een Indiaas - Nepalees restaurant.

Betaalmethoden

Openingstijden Swagat Indiaas Restaurant Oudestraat 194 in Kampen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Swagat Indiaas Restaurant die het meest in de buurt ligt van de aan de Oudestraat 194 is de Swagat Indiaas Restaurant aan de Oudestraat 194.

Bedrijven in de buurt van Swagat Indiaas Restaurant Oudestraat 194 in Kampen

Meer restaurant in Kampen

Onze bezoekers over Swagat Indiaas Restaurant in Kampen