Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Zorgcirkel De Houtduif

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Zorgcirkel De Houtduif afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Zorgcirkel De Houtduif of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 088-5599500 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Zorgcirkel De Houtduif

Nog thuiswonende ouderen met geheugenproblemen kunnen bij Zorgcirkel De Houtduif te Alkmaar zes dagen per week deelnemen aan Dagbesteding. Zij doen dit midden in de wijk, in een normale eengezinswoning. De Zorgcirkel is specialist op het gebied van wonen, welzijn, services, zorg, behandeling en preventie. Wij leveren onze diensten vooral aan ouderen. Dat doen wij niet alleen. Wij werken intensief samen met collega zorgaanbieders, huisartsen, ziekenhuizen, gemeenten, woningbouwcorporaties en cliënt-/patiëntverenigingen. Wij geloven in samenwerking. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.

Openingstijden Zorgcirkel De Houtduif Reinaertlaan 31 in Alkmaar

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stichting ZorgBedrijf Noord-Holland die het meest in de buurt ligt van de aan de Reinaertlaan 31 is de Stichting ZorgBedrijf Noord-Holland aan de Kanaalkade 16.

Bedrijven in de buurt van Zorgcirkel De Houtduif Reinaertlaan 31 in Alkmaar

Meer ouderenzorg in Alkmaar

Onze bezoekers over Zorgcirkel De Houtduif in Alkmaar