Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Geldzorgnet

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-19056626 Mobiel: 06-40512011 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Geldzorgnet

Geldzorgnet is een stichting voor het bieden van financiéle zorgverlening. Geldzorgnet biedt ondersteuning aan particulieren die financiële zorgen (schulden, geen financiële buffer e.a.) hebben door live-events. In opdracht van werkgevers, overheid en gemeenten helpen vakkundig zelfstandige ondernemers in budgetvoorlichting, budgetcoaching, budgetbeheer en schuldhulpverlening. Met als doel samen te werken aan financiële rust voor een beter leven. Persoonlijke benadering bij vroegsignalering van schulden voorkomt problematische schulden en toename van gezondheidsklachten. En budgetcoaching is kostenbesparend. Verzuimkosten en loonbeslagen dalen. Het welzijn van de klant neemt toe. Geldzorgnet is gevestigd in Hoofddorp.

Openingstijden Geldzorgnet Ina Boudier-Bakkerdreef 65 in Hoofddorp

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Boer en Partners B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Ina Boudier-Bakkerdreef 65 is de De Boer en Partners B.V. aan de Rottestroom 11.

Bedrijven in de buurt van Geldzorgnet Ina Boudier-Bakkerdreef 65 in Hoofddorp

Meer financiële dienstverlening in Hoofddorp

Onze bezoekers over Geldzorgnet in Hoofddorp