Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


De Tegelzetter Expert

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van De Tegelzetter Expert afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van De Tegelzetter Expert of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-51806513 Mobiel 2: 06-12130555 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over De Tegelzetter Expert

De Tegelzetter Expert heeft ruim 40 jaar ervaring in alle voorkomende tegelwerken. U kunt bij ons terecht voor het betegelen van vloeren en wanden, het betegelen van badkamers en keukens en het betegelen van terrassen. Ook kunnen wij voor u uw ondervloeren egaliseren of de vloer voorzien van vloerverwarming. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u terecht op onze website of u kunt telefonisch contact opnemen met een van onze adviseurs, Wij helpen u graag verder!

Betaalmethoden

Openingstijden De Tegelzetter Expert Turnhoutlaan 41 in Eindhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van FMF Opruimingsdienst die het meest in de buurt ligt van de aan de Turnhoutlaan 41 is de FMF Opruimingsdienst aan de Turnhoutlaan 33.

Bedrijven in de buurt van De Tegelzetter Expert Turnhoutlaan 41 in Eindhoven

Meer bouw in Eindhoven

Onze bezoekers over De Tegelzetter Expert in Eindhoven