Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


GGD Rotterdam-Rijnmond wijkdienst

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 010-4339966 Mobiel: 06-26856517 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over GGD Rotterdam-Rijnmond wijkdienst

De GGD is al 40 jaar uw partner in sociaal medische advisering en indicatie in de regio Rotterdam-Rijnmond: oplossingsgericht, gedegen, onafhankelijk en zonder winstoogmerk. De wijkdienst GGD is onderdeel van de GGD. Wij hebben veel kennis en expertise in huis. Van het gebied en de bevolking. Van begin tot eind doet u zaken met een arts en niet met assistenten of verpleegkundigen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. GGD Rotterdam-Rijnmond levert gedegen rapportages die stand houden bij bezwaren. Bij ons betaalt u een vast tarief zodat u niet wordt verrast door bijkomende kosten. Ook wordt uw cliënt altijd gezien door een arts. Wij willen voorkomen dat goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt voor u.

Betaalmethoden

Openingstijden GGD Rotterdam-Rijnmond wijkdienst Schiedamsedijk 95 in Rotterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Radar Uitvoering die het meest in de buurt ligt van de aan de Schiedamsedijk 95 is de Radar Uitvoering aan de Baan 74.

Bedrijven in de buurt van GGD Rotterdam-Rijnmond wijkdienst Schiedamsedijk 95 in Rotterdam

Meer zorg in Rotterdam

Onze bezoekers over GGD Rotterdam-Rijnmond wijkdienst in Rotterdam